Kylie Minogue homssuisena kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa uuden Aphrodite-albuminsa merkeissä. Tällä viikolla hän yllätti kritisoimalla julkisesti kahta edellistä albumiaan.

– Inhoan katua niitä, koska silloin ne olivat todella mahtavaa materiaalia. Silti päässäni oli nalkuttava ääni, joka olisi toivonut levyjen olevan hieman yhtenäisempiä. Jälkiviisaus on typerää, mutta nyt toivon että minulla olisi silloin ollut hieman enemmän tahdonvoimaa, Kylie Minogue kertoi Attitude-lehdelle.

42-vuotias aussilaulaja on nyt ikuistettu New Yorkissa yllättävän homssuisen näköisenä, eikä yleensä kovin huoliteltua kaunotarta ole edes tuntea kuvista. Otokset julkistaneen blogin mukaan Kylien ulkonäkö johtuu siitä että hän kuvaa parhaillaan Jack And Diane -nimistä elokuvaa. Katso kuvat tästä.

Espanjalaisen Andres Velencoson kanssa seurusteleva 42-vuotias aussikaunotar nähdään parhaillaan myös Black Book -nimisen lehden kuvissa esimerkiksi alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä. Kylien uuden albumin vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa muiden muassa Kylie itse, sekä Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Tim Rice-Oxley. Aphrodite on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle X-albumille.