Lindsay Lohanin synttärilahja: ”Tarjoilija löi nyrkillä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään 24-vuotispäiväänsä viettävä Lindsay Lohan on joutunut monenlaisiin kommelluksiin, ja viimeksi tänään hänen kerrottiin saaneen syytteen 17.000 dollarin arvoisten designvaatteiden varastamisesta. Nyt Lindsay on vuorostaan itse päässyt syyttämään muita.

Näyttelijä-laulaja väittää nimittäin joutuneensa perin merkilliseen yhteenottoon vieraillessaan äskettäin ruokaravintolassa. Lohan kertoi Twitter-blogissaan, että ravintolan tarjoilija löi häntä yllättäen kesken ruokailun ja tietenkin vielä ilman syytä. Hän ei kuitenkaan paljastanut missä ravintolassa välikohtaus tapahtui ja koska.

Ilmeisesti Lindsay ei aio tehdä asiasta rikosilmoitusta. Hän on itse puolestaan edelleen varsin tukalassa tilanteessa, koska rikkoi taannoin ehdonalaisensa määräyksiä. Siitä syystä Lohanilla on edelleen nilkassaan elektroninen seurantapanta ja oikeus on kieltänyt häneltä kaikenlaisten päihteiden käytön. Oikeuden seuraava käsittely järjestetään ensi viikon tiistaina Los Angelesissa.