Tässä on Megan Foxin upea vihkisormus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Megan Fox yllätti äskettäin kihlautumalla lomallaan on-off -poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa jo toistamiseen. Viime viikolla yllätysten sarja sai jatkoa, kun amerikkalaislehti kertoi Foxin ja Greenin avioituneen.

Access Hollywoodin mukaan pariskunta avioitui viime viikon torstaina Havaijilla järjestetyssä pienimuotoisessa seremoniassa. Paikalle oli kutsuttu vain tusinan verran pariskunnan lähimpiä ystäviä ja perhettä.

Pariskunnan kihlautuessa Meganin sormuksen kerrottiin kadonneen rantahiekkaan, mutta vihkisormus on ainakin tallessa. Se on nyt nimittäin saatu ikuistettua paparazzikuviin. Katso kuvat tästä. Kadonnut sormus oli amerikkalaislehtien mukaan kahden karaatin timanttisormus, mutta vihkisormuksesta ei ole vielä saatu tarkempia tietoja.