Twilight-parin suhdetta epäillään mainostempuksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Twilight-elokuvien päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart ovat lehtitietojen mukaan seurustelleet jo pitkään, mutta pariskunta ei ole itse suostunut kiistämään tai myöntämään suhdettaan virallisesti. Nyt tilanne on herättänyt epäilyjä.

Amerikkalainen Celebuzz-viihdejulkaisu on nyt tuonut esiin epäilyt, joiden mukaan supersuositun julkkisparin väitetty suhde olisi ollut alusta saakka vain elokuvan tuotantoyhtiön markkinointiosaston kehittelemä mainostempaus. Vastaavia epäilyjä on toki esitetty aiemminkin mediassa.

Varmuutta tilanteesta ei kuitenkaan voi olla. Vaikka kyseessä olisikin mainostempaus, ei leffan tähtiparia voida syyttää huijauksesta, sillä he eivät ole missään vaiheessa edes väittäneet seurustelevansa. Sen suuntaisia vihjauksia molemmat ovat tosin julkisestikin esittäneet.