Amber Rosen minimekko kuin karkki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Kanye West on seurustellut jo pitkään räväkän mallikaunottaren, Amber Rosen, kanssa. Kalju Rose pääsi äskettäin kertomaan elämästään lehtihaastattelussa, jossa hän paljastaa pitävänsä erityisesti nakuilemisesta.

– Olen hyvin tyytyväinen vartalooni ja kotona olenkin aina alastomana. Rakastan vapauden tunnetta, sitä kun minulla ei ole hiuksia eikä vaatteita. Joskus kuuluisuus muuttuu hankalaksi. Pidän esimerkiksi rannalla olemisesta yläosattomissa, mutta siellä ei ole lainkaan yksityisyyttä ja se häiritsee minua. Aina kun näen salamavalon ajattelen että se on paparazzi. Ahdistun sellaisesta, Amber Rose kertoi YRB-lehdelle.

Nyt Amber on kuvattu nakukuvien sijaan täysissä pukeissa, kun hän oli poistumassa London-hotellista Los Angelesissa. Neitokaisen asu oli vähintäänkin räikeä, sillä neonväreissä loistanut mekko kiinnitti takuulla huomiota pitkälle. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Digital Spy -verkkojulkaisu kertoi Kanye Westin vaatineen Rosea allekirjoittamaan sopimuksen, jonka mukaan tämä ei saa koskaan hiiskua poikaystävänsä tekemisistä lehdistölle mitään. Sopimuksen allekirjoittaminen ei liene ollut kovin tuskallinen kokemus, sillä vastapainona Kanye West maksaa tyttöystävälleen seitsennumeroisen määrä dollareita.