Amy Winehouse ei ollut mahtua toppiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pahoissa ongelmissa niin henkilökohtaisessa elämässään kuin työelämässään taannoin rypenyt Amy Winehouse on mitä ilmeisimmin päässyt jo kuiville päihteistä ja pysytellyt samalla myös erossa kohuotsikoista. Nyt Wino on kuvattu varsin paljastavassa asussa railakkaan juhlaillan jälkeen.

Viime syksynä Amy Winehouse osti itselleen lähes 40.000 euroa maksaneet uudet silikonirinnat, mutta keväällä hän oli vähällä menettää uudet kalliit muotonsa komplikaatioiden takia. Lopulta silikonit saivat jäädä rintoihin paparazzikuvaajien iloksi. Nyt Amy on kuvattu Lontoon Camdenissa pieneen ja paljastavaan toppiin pukeutuneena, eikä toinen uusista rinnoista ei lopulta mahtunut enää topin sisään. Katso kuvat tästä.

Amy Winehouse työstää parhaillaan seuraavaa albumiaan yhdessä tuottaja Mark Ronsonin kanssa. Ronson sanoi yhteistyö jo kertaalleen irti, kun laulaja ei kyennyt päihteiltään työskentelemään. Sittemmin yhteistyö on kuitenkin jatkunut ja nyt heiltä odotellaan jo uutta materiaalia.