Delta Goodrem upeassa bikinikuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen laulajatähti Delta Goodrem nousi kotimaassaan suursuosioon vuonna 2002 ja laajensi menestystään ympäri maailmaa pari vuotta myöhemmin.

Nyt Delta Goodrem on ikuistettu nauttimassa lomastaan merenrannalla Balilla näyttäviin valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Tumma kaunotar olikin tässä asussa varsin ylväs näky. Katso kuvat tästä.

Viihdelehti Stara tapasi Delta Goodremin muutama vuosi sitten. Hän julkaisi vuonna 2002 debyyttilevynsä Innocent Eyes, joka möi Australiassa lähes viisinkertaisen platinan verran. Samalla hänellä todettiin vakava Hodgkin’sin syöpä ja elämä pysähtyi.

– Nyt olen hyvässä kunnossa ja nyt elämä jatkuu. Myönnän, että opin arvostamaan entistä enemmän elämää ja rakkaita ihmisiä, neitokainen kertoi Staralle.

Vuonna 2005 Delta vieraili myös Suomessa, kun hänet nähtiin missikisoissa yhdessä Brian McFaddenin kanssa esittämässä yhdessä romanttisen duettokappalensa Almost Here. Myöhemmin Delta ja Brian jäivät kiinni pettämisestä toistensa kanssa, sillä Brian oli tuolloin vielä naimisissa Kerry Katonan kanssa.