Johanna Tukiainen selitteli kohukuviaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on jälleen tällä viikolla ollut kovasti otsikoissa muiden muassa festarikuviensa merkeissä. Lisäksi hän kertoi juhannusfestivaaleilla Staralle muiden muassa päättäneensä kihlauksensa vasta juhannuksena.

Eniten lukijoita ovat kuitenkin hämmentäneet Tukiaisesta Raumalla järjestetyillä RMJ-festivaaleilla ikuistetut valokuvat, joissa hänet nähdään poikkeuksellisesti meikittömänä. Katso kuvat tästä. Hän kertoi myöhemmin Seiskalle, että esiintyi tapahtumassa meikittömänä koska oli epähuomiossa perunut meikkaajan ja kampaajan. Tuksu lupasi myös, että tämä oli ainoa kerta kun hänet nähdään ilman meikkiä keikalla.

Juhannusfestivaaleilla siskonsa vahvan humalatilan takia yksin juhlimaan joutunut Johanna Tukiainen paljasti festareilla Staralle, että rankan juhlimisen seurauksena juomisesta on muodostunut Julialle ongelma, joka vaatii hänen mukaansa nopeasti apua. Lisäksi hän vihjasi saavansa pian oman realityohjelman.