Karissa Shannon jenkkibikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä, realitysarjasta ja glamour-mallikuvista Yhdysvalloissa tunnetuksi tulleet kaksossiskokset Kristina ja Karissa Shannon ovat kotimaassaan jo varsin tunnettu kaunotarpari. Kaunotarkaksosista Karissa on noussut otsikoihin isänmaallisella bikiniasullaan.

Nakukuvissakin nähty näyttävä ja muodokas parikymppinen kaunotar ikuistettiin pari viikkoa sitten housuttomana kotipihallaan. Tällä kertaa hän on poseerannut kameroille meren aalloissa Yhdysvaltojen lipun kanssa ja lipun väreissä hehkuviin bikineihin pukeutuneena maan huomisen itsenäisyyspäivän kunniaksi. Katso kuvat tästä.

20-vuotiaat kaksoset Kristina ja Karissa Shannon tulivat tunnetuiksi viimeistään kun he seurustelivat molemmat samaan aikaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa vuonna 2008. Suhteen myötä he pääsivät mukaan myös suosittuun The Girls Next Door -realitysarjaan. Vuoden 2010 tammikuussa Hefner kuitenkin ilmoitti, että tytöt muuttavat pois Playboy Mansionista, mutta molemmat jatkoivat televisiosarjassa. Vuonna 2007 siskokset pidätettiin epäiltynä kotibileissä tapahtuneesta pahoinpitelystä.