Hiphop-tähti tuomittiin jälleen huumeista ja aseista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lain kanssa viime vuosina useampaankin otteeseen monenlaisiin kahnauksiin joutunut ja tälläkin hetkellä vankilassa istuva hiphop-tähti Lil Wayne on jälleen saanut uuden tuomion oikeudessa. Tällä kertaa rangaistusta napsahti vuonna 2008 tehdystä huumepidätyksestä.

Lil Wayne, oikealta nimeltään Dwayne Carter, pidätettiin tuolloin Arizonassa sen jälkeen kun hänen keikkabussistaan löydettiin tullin rajatarkastuksessa kokaiinia, ekstaasia ja luvaton käsiase. Artisti ei ensin myöntänyt syytteitä, mutta pääsi lopulta syyttäjän kanssa sopimukseen myöntämällä aseen ja yhden huumeiden hallussapidon. Samalla hän selvisi vakavasta syytteestä, jonka mukaan hänellä olisi ollut hallussaan huumeita myyntitarkoituksessa.

Tämän perusteella hän selvisi rötöksestään kolmen vuoden ehdollisella tuomiolla. Syyttäjä totesi Access Hollywoodin mukaan, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä tuomioon ja että sen johdosta Lil Wayne voi jatkaa lupaavan musiikkiuransa kehittämistä. Se ei ole kuitenkaan ihan vielä mahdollista, sillä Lil Wayne istuu parhaillaan vankilassa New Yorkissa toisesta huumerikoksesta.