Melissa Archer teki rintavakojen pohjat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen saippuasarjan muodokas näyttelijäkaunotar Melissa Archer on Suomessa vielä varsin tuntematon tähti, mutta hänet on noteerattu viime aikoina aikaisempaa useammin ainakin amerikkalaisissa viihdelehdissä.

One Life To Live -saippuasarjan tähti on tunnettu televisiouransa ulkopuolella myös muodokkaasta vartalostaan, jota neitokainen mielellään esittelee myös julkkisjuhlissa. Tällä kertaa hänet on ikuistettu asussa, joka paljasti varsin paljon hänen rintavarustuksestaan. Tästä syystä Melissa asettaa kuvissa uuden riman kaula-aukoille. Katso kuva tästä ja lisää kuvia tästä.

30-vuotias texasilaissyntyinen Melissa Archer tunnetaan Yhdysvalloissa parhaiten One Life To Live -saippuasarjan tähtenä. Sarjan hahmo Natalie Balsom on hänen tähän mennessä ainoa merkittävin roolinsa, mutta ennen sitä hänet nähtiin myös Wishbone-sarjassa. Mallimarkkinoilla Melissa on kuitenkin tehnyt myös uraa poseeraamalla useiden lehtien sivuilla.