Paris Hilton selvisi huumesyytteistä Etelä-Afrikassa – ystävä vankeuteen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime yönä kuinka seurapiirijulkkis Paris Hilton jäi kiinni Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kilpailuissa kun hänen hallustaan löydettiin huumeita. Superjulkkis pidätettiin ja kuljetettiin kisoja varten perustettuun pikatuomioistuimeen.

Erittäin nopeassa prosessissa tuomioistuin on nyt antanut jo päätöksensä, ja sen mukaan Paris Hiltonia ei katsottu syylliseksi huumerikokseen. Hänet otettiin kiinni Brasilian ja Hollannin välisen ottelun jälkeen, kun joku seurueen jäsenistä oli polttanut marijuanaa. Hilton ei polttanut, mutta hänen hallustaan löydettiin paikallisten lehtien mukaan mietoa huumetta.

Syyte kuitenkin hylättiin, kun samassa seurueessa ollut Jennifer Rovero tunnusti oikeudessa olleensa huumeiden omistaja. 31-vuotias Rovero tuomittiin reilun sadan dollarin sakkoihin ja kuukaudeksi vankeuteen. Hiltonin tiedottajan Dawn Millerin mukaan Parisin pidätys oli väärinkäsitys. Superjulkkis kirjoitti tapauksesta tänään Twitter-blogiinsa ja kertoi kaiken olevan hyvin.