R.I.P. Tommy Tabermann 1947 – 2010

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kulunut vuosi on ollut synkkä lukuisten viihdetähtien poismenojen johdosta, ja tuorein tapaus tulee nyt Suomesta. Eilen illalla nimittäin vahvistettiin, että erittäin pidetty kirjailija ja kansanedustaja Tommy Tabermann on kuollut.

Tabermann menehtyi syöpään torstain ja perjantain välisenä yönä saattohoitokoti Terhokodissa Helsingissä. 62-vuotiaan kulttuuripersoonan pahanlaatuinen aivokasvain huomattiin viime syksynä.

Tammisaaressa syntynyt Tommy Tabermann julkaisi vuonna 1970 alkaneella menestyksekkäällä urallaan vähintään kirjan vuodessa. Eduskuntaan Tabermann valittiin SDP:n kansanedustajaksi vuonna 2007. Suuren yleisön parissa hänet tunnettiin parhaiten television suositusta Uutisvuoto-ohjelmasta, jossa hänet nähtiin yli 300 jaksossa. Ensi syksynä julkaistaan Tabermannin elämäkerta sekä viimeiseksi jäävä runokokoelma Amen.