Taylor Lautner jättää näyttelemisen? ”Takaisin kouluun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomenkin valkokankailla uutta Twilight : Epäilys -elokuvaa tähdittävä Taylor Lautner on valottanut televisiohaasttelussa tulevaisuuden suunnitelmiaan. Hän paljasti samalla, että tulee mahdollisesti palaamaan takaisin koulun penkille sarjan viimeisen leffan kuvausten jälkeen.

Taylor Lautner vieraili eilen illalla ensimmäistä kertaa The Late Show With David Letterman -keskusteluohjelmassa. Hän kommentoi haastattelussaan myös huhuja, joiden mukaan nuori tähti olisi palaamassa opiskelemaan.

– Olin menossa paikalliseen yliopistoon, kun pääsin lukiosta. Mutta heti kun Twilightin suosio lähti kasvuun, oli vaikea tehdä enää mitään muuta, Taylor Lautner kertoi Lettermanille.

Sittemmin Lautner on tehnyt päätyökseen leffakuvausten lisäksi myös supersuositun elokuvasarjan markkinointia kiertämällä ympäri maailmaa antamassa haastatteluja ja tapaamassa fanejaan. Hänen mukaansa se on ollut täysipäiväistä työtä, ja se on myös kannattanut. Tuottihan Epäilys ensimmäisenä viikonloppunaan Yhdysvalloissa peräti 30 miljoonan dollarin lipputulot. Lautner kommentoi myös elokuvissa nähtävää paidattomuuttaan.

– Roolihahmoni on ihmissusi ja kun ihminen muuttuu ihmissudeksi hänen vaatteensa luonnollisesti repeytyvät pois. Kaikki siis lähtevät, mutta häveliäisyyssyistä pidimme kuitenkin housut jalassa.