Suosikkikoomikko sekosi lentokoneessa – pilotti teki hätälaskun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin koomikoihin lukeutuva Dave Chappelle on joutunut tukalaan tilanteeseen lentoreissullaan. Hänen lentokoneensa joutui nimittäin tekemään viime yönä hätälaskun Pittsburghissa. Syynä oli koomikon käytös.

Amerikkalaisen TMZ-julkaisun mukaan yksityisen suihkukoneen kapteeni ei kyennyt hillitsemään Dave Chappellen sekavaa käytöstä, joten hän päätti tehdä hätälaskun. Kone oli noussut ilmaan New Jerseystä ja oli matkalla Ohioon, jossa koomikko asuu.

Julkaisun saamien tietojen mukaan Chappelle sekosi lennon aikana ja kieltäytyi lisäksi laittamasta turvavyötä kiinni. Hän käveli useita kertoja koneen ohjaamoon ja kyseli kuinka pitkään lento vielä kestäisi. Lopulta hän kävi kiinni kapteeniin. Tämän jälkeen kapteeni teki päätöksen hätälaskusta, koska Chappelle aiheutti turvallisuusriskin. Koomikko majoittautui hotelliin ja halusi vuokrata sieltä auton ajaakseen kotiinsa. Hän ei kuitenkaan muistanut missä asui.

Dave Chappelle muistetaan muiden muassa Pähkähullu professori -leffan koomikko Reggie Warringtonin roolista. Hän on ollut mukana myös elokuvissa Con Air ja You’ve Got Mail.