Fanit olivat yllättää Twilight tähden ”alastomana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituissa Twilight-elokuvissa nähtävä näyttelijäkomistus Kellan Lutz on kertonut joutuneensa tukalaan tilanteeseen faniensa kanssa kesken leffakuvausten. Fanit nimittäin yllättivät hänet suihkun jälkeen hotellissa.

Emmett Cullenin roolissa suosikkielokuvissa nähtävä Kellan Lutz kertoi Parade-lehdelle tulleensa juuri suihkusta ja olleensa hotellihuoneessaan vain pyyhe yllään, kun ovelle koputettiin. Lutz oli lähdössä työtovereidensa kanssa illalliselle, joten hän suuntasi avaamaan ovea. Juuri ennen avaamista hän kuitenkin huomasi että kaikki ei ollut kunnossa.

– Kun olimme kuvaamassa Oregonissa, olin hotellihuoneessani ja sitten ovelle koputettiin. Ajattelin että siellä on työtovereitani, koska olimme lähdössä ulos syömään. Olin juuri tullut suihkusta ja ylläni oli vain pyyhe. Luojan kiitos että en avannut ovea, sillä olin käytännössä alaston. Kuulin ovelta tyttöjen ääniä, joten puin vaatteet niin nopeasti kuin pystyin. Sitten avasin oven ja siellä  oli kaksi tyttö, Kellan Lutz kertoi Parade-lehdelle.