Joanna Krupa ”pitkät päällä” punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Siskokset Marta ja Joanna Krupa ovat viime aikoina nousseet otsikoihin erityisesti valokuvillaan. Puolalais-amerikkalaisia kaunottaria on viime aikoina kutsuttu amerikkalaislehdissä myös ”maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi”.

Näyttelijänäkin jo useammissa elokuvissa nähty Joanna Krupa on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana ja Playboy-mallina. Taannoin hän kuohutti poseeraamalla PETA-järjestön mainoskampanjassa alastomana enkelinä, ainoastaan risti intiimien paikkojensa peittona. Tällä kertaa Joanna on ikuistettu Puolan Huippumalli haussa -ohjelman kuvauksissa siniseen iltapukuun sonnustautuneena. Kuvien perusteella säätila Puolassa oli hieman viileähkö. Katso kuvat tästä.

Maailman seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten äänestetty 30-vuotias Joanna Krupa teki ensimmäisen elokuvaroolinsa vuonna 2001 esiintyessään Blondin kosto -elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty monissa muissakin elokuvissa ja televisiosarjoissa, kuten Las Vegas, CSI ja Scary Movie 4. Näyttelemisen lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.