Larissa Riquelme lupasi riisua kaiken jos…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Amerikassa sijaitsevan Paraquayn menestystä jalkapallon MM-kisoissa on kannattanut moni muukin kuin ainoastaan kyseisen maan asukkaat. Paraquaylainen povipommi Larissa Riquelme lupasi viime viikolla juosta kaduilla alastomana voiton tullessa kotimaahansa.

Mallinakin toimineesta Larissasta on tullut kisakuvien myötä julkkistähti, ja hän on ehtinyt poseerata myös alastonkuvissa. Nyt Larissa nähdään nimittäin täysin nakuna Hombre Extremo -lehden sivuilla. Katso kuvat tästä.

Urheiluhulluksi tunnustautuva 24-vuotias Larissa Riquelme on kannustanut maanmiehiään Etelä-Afrikassa pelattavissa MM-kisoissa. Hänestä on tullut sekä kotimaassaan että muuallakin tunnettu futisfani, sillä paparazzit juoksevat neitokaisen ja hänen paljastavien asujensa perässä.