Paris Hilton kiistää huumepidätyksen – poliisi vahvistaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka seurapiirijulkkis Paris Hilton pidätettiin Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kilpailuissa epäiltynä marijuanan hallussapidosta. Häntä ei kuitenkaan tuomittu paikallisessa pikatuomioistuimessa, koska saman seurueen toinen jäsen ilmoitti huumeiden olleen hänen.

Tämän jälkeen Paris Hilton ilmoitti tiedottajansa välityksellä, että häntä ei missään vaiheessa edes pidätetty ja että poliisit olivat pyytäneet sekaannusta jopa anteeksi. Amerikkalaiset viihdelehdet ovat kuitenkin saaneet paikan päältä hieman toisenlaista tietoa.

Monien muiden medioiden tavoin myös esimerkiksi Radar Online kertoo saaneensa vahvistuksen, että Hilton pidätettiin ja kutsuttiin myöhemmin pikatuomioistuimeen. Hilton joutui myös poliisikuulusteluun, joka järjestettiin kello 15.15. Paris itse on kiistänyt joutuneensa myös kuulusteluun.