Anna Faris riisuu tässä itsensä alastomaksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Anna Faris on noussut seuratuimpien Hollywood-tähtien joukkoon, ja nykyisin hänen kuvansa ovat haluttuja myös aikakauslehtien sivuille. Viime vuonna Annan rintavarustuksen koon alituista muuttumista ihmeteltiin viihdelehdissä saakka.

Loppuvuodesta Anna otti huuliinsa massiivisen annoksen Botoxia, ja jälki oli karmeaa. Nyt tilanne on kuitenkin jo hieman tasoittunut. Parhaillaan Anna kuvaa uutta What’s Your Number? -nimistä elokuvaansa, jossa neitokaisen roolihahmo nähdään myös täysin alastomana. Nyt leffan kuvauspaikalta on päätynyt verkkoon kuvia, joissa vaaleahiuksinen nainen nähdään riisumassa itsensä. Kuvien naisen väitetään olevan Anna Faris, mutta kyseessä voi olla myös sijaisnäyttelijä. Katso kuvat tästä.

32-vuotias laulaja-näyttelijä Anna Kay Faris on näytellyt urallaan muiden muassa Lost In Translation ja Scary Movie -elokuvissa. Läpimurtonsa Anna teki kuitenkin vuonna 1999 elokuvassa Lovers Lane. Hän on pysytellyt vuosien ajan Hollywoodin b-sarjassa, eikä kaunotarta ole juuri lehtien palstoilla nähty. Taannoin Faris kasvatti kuppikokoaan huomattavasti, minkä jälkeen hänen kuvansa alkoivat kiinnostaa aivan uudella tavalla myös lehdistöä.