Seksikkäin poppari tajuttomaksi kuvauksissa – X Factor jää väliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja äänestetty poptähti Cheryl Cole tunnetaan laulu-uransa lisäksi myös television realityohjelmien tuomarina. Nyt X Factor -ohjelman kuvaukset ovat kuitenkin jääneet väliin supertähden pyörryttyä.

Girls Aloud -yhtyeen riveistä alunperin tunnetuksi tullut 27-vuotias Cheryl Cole oli viikonloppuna mukana valokuvaussessiossa, joka päättyi hänen osaltaan yllättäen pyörtymiseen ja lattialle tuupertumiseen, The Sun uutisoi. Hän oli ennen kuvaussessiota kärsinyt vatsataudista, joka oli ilmeisesti vienyt kaunottaren voimat.

Lehden mukaan laulaja oli jo kuvauksiin saapuessaan huonovointisen näköinen ja kuumeessa. Siitä huolimatta hän halusi jatkaa poseeraamista kuumien studiolamppujen edessä. Paikalle hälytetty lääkäri totesi Cherylin kärsivän edelleen vatsaflunssasta ja uupumuksesta. Samalla lääkäri määräsi hänet sairauslomalle, joten parhaillaan kuvattavan X Factor -ohjelman tuomarointi jää nyt väliin ainakin viikoksi, mutta mahdollisesti pidemmäksikin aikaa.