Samantha Foxin karmea Thaimaan loma – sai tappavan taudin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla supersuosioon Touch Me -hitillään ympäri maailmaa noussut Samantha Fox teki itseään tunnetuksi erityisesti valtavan rintavarustuksensa avulla. Sittemmin povipommi on jatkanut urallaan vaihtelevalla menestyksellä ja käynyt esiintymässä myös Suomessa.

Äskettäin 43-vuotias Samantha Fox oli naispuolisen elämänkumppaninsa Myra Strattonin kanssa lomailemassa Koh Samuin lomasaarella Thaimaassa. Samui, eli ”2000-luvun Teneriffa”, osoitti lopulta neitokaiselle kuinka vaaralliseksi harmiton lomareissu voi muuttua. Hän sai nimittäin reissullaan hengenvaarallisen vesikauhutartunnan, kun sairastunut kissa puri häntä.

Fox otti yhteyttä lääkäreihin ja hänelle tehtiin tutkimuksia. Niiden perusteella muodokas laulaja oli saanut tartunnan, joka voi johtaa hoitamattomana kuolemaan. Nyt Samantha on jo palannut kotiinsa Britanniaan, mutta hoidot jatkuvat edelleen. Laulaja kertoi Sunday Express -lehdelle syöttäneensä mielellään alueen kissoja, mutta yllättäen yksi niistä puri häntä niin lujaa, että hampaat menivät luuhun saakka. Hänen uskotaan toipuvan tartunnasta täysin.