Kylie Minogue paljastavassa jumalatar-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa uuden Aphrodite-albuminsa merkeissä. Viime viikolla suosikkilaulaja yllätti kritisoimalla julkisesti kahta edellistä albumiaan.

– Inhoan katua niitä, koska silloin ne olivat todella mahtavaa materiaalia. Silti päässäni oli nalkuttava ääni, joka olisi toivonut levyjen olevan hieman yhtenäisempiä. Jälkiviisaus on typerää, mutta nyt toivon että minulla olisi silloin ollut hieman enemmän tahdonvoimaa, Kylie Minogue kertoi Attitude-lehdelle.

42-vuotias aussilaulaja kuvattiin viime viikolla New Yorkissa yllättävän homssuisen näköisenä, kun hän oli kuvaamassa Jack And Diane -nimistä elokuvaa. Nyt Kylie on noussut jälleen lavalle ja esiintynyt varsin paljastavassa asussa, joka toi mieleen hänen levynsä teeman jumalattaret. Katso kuvat tästä.

Espanjalaisen Andres Velencoson kanssa seurusteleva 42-vuotias aussikaunotar nähdään parhaillaan myös Black Book -nimisen lehden kuvissa esimerkiksi alusvaatteisillaan. Kylien uuden albumin vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa muiden muassa Kylie itse, sekä Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Tim Rice-Oxley. Aphrodite on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle X-albumille.