Lindsayn paita paljasti rinnat – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näytteljä Lindsay Lohan täytti viikonloppuna 24 vuotta ja hän juhli synttäreitään selvin päin ravintolassa. Vierailun jälkeen Lindsay kirjoitti blogiinsa, että ravintolan tarjoilija oli lyönyt häntä. Tarjoilija kuitenkin kiisti tämän, mutta totesi että hän olisi kyllä halunnut lyödä julkkistähteä.

Samoihin aikoihin Lindsay Lohan ikuistettiin Hollywoodin yössä asussa, joka ei onnistunut tällä kertaa piilottamaan neitokaisen muotoja. Rintaliivit kotiin jättänyt tähti oli nimittäin pukeutunut ohueen paitaan, joka paljasti sisältönsä salamavalojen välkkeessä. Katso kuvat tästä.

Lohan joutuu edelleen pitämään toisessa nilkassaan oikeuden määräyksestä elektronista seurantapantaa, joka tarkkailee hänen liikkeitään ja mahdollista päihteiden käyttöä. Tästä syystä myös syntymäpäivä sujui selvin päin.