Näin ökyillen Paris Hilton matkustaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on viettänyt reilun viikon Etelä-Afrikassa, jossa hän on seuraamassa jalkapallon MM-kilpailuja. Viime viikolla hänet pidätettiin epäiltynä huumerikoksesta, mutta Hilton itse väitti koko juttua perättömäksi.

Julkkistähden kiistämisestä huolimatta poliisi vahvisti Hiltonin pidätyksen ja kuulustelut. Lisäksi viikonloppuna verkossa julkaistiin suttuinen kännykkäkameran kuva, jossa Hilton istui poliisiasemalla viranomaisten ympäröimänä. Paris väittää kuitenkin edelleen, että häntä ei missään vaiheessa pidätetty.

Nyt neitokainen on sen sijaan julkaissut Twitter-blogissaan kuvamateriaalia kulissien takaisesta elämästään. Eräässä kuvassa nähdään otos Hiltonin käyttämän yksityisen suihkukoneen sisältä juuri kun Hilton on saapunut maahan. Kuvasta nähdään myös millaiselta superjulkkiksen lentokoneessa näyttää. Katso kuva alta.

Paris Hilton