Popedan Tammerfest-keikka julkaistaan DVD:llä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikolla juhlittava Tammerfest marssittaa lavalle sankan kattauksen maamme eturivin yhtyeitä ja artisteja. Mukana on myös manserockin ikoni Popeda, jonka keikasta saadaan nauttia vielä festareiden jälleenkin.

Popeda nousee Tammerfestin järeille lauteille heti tapahtuman avajaispäivänä keskiviikkona 14. heinäkuuta. Esiintymispaikkana toimii Keskustorin suuri teltta. Keikka tulee jäämään muistoksi niin paikalla olleille kuin jälkipolville, sillä se taltioidaan ja julkaistaan DVD:nä lokakuussa 2010. Taltioinnin vuoksi Popeda-kone jyrähtää käyntiin aikaisemmista tiedoista poiketen jo kello 22.00.

– Tämä on valtava kunnia, että kotipaikkakunnan elävä legenda Popeda haluaa tehdä konserttitaltiointinsa juuri Tammerfesteillä, festivaalin promoottori Timo Isomäki kertoo.