Snoop Dogg järjesti ökyjatkot – miehiltä pääsy kielletty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian viranomaiset poistivat taannoin hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja viime viikolla artisti pääsi viimein esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Viikonloppuna hän järjesti keikkansa jälkeen jatkobileet, mutta vain tietyille ihmisille.

Nämä tietyt ihmiset olivat nimittäin naisia. Snoop Dogg valitsi Lontoon West Endissä sijaitsevan Merah-yökerhon VIP-tilassa järjestämilleen jatkoille kutsutut 80 kaunotarta henkilökohtaisesti ja mukaan pääsivät vain kaikkein kauneimmat. Miehiä juhlissa ei artistin ja hänen taustavoimiensa lisäksi nähty, sillä heillä oli juhliin porttikielto, Daily Mail kertoi.

Porttikiellon toteutumisesta pitivät huolen tähden omat turvamiehet. Naiset saivat sen sijaan nauttia bileiden hulppeista tarjoiluista shampanjan virratessa. Yhteensä Armand de Brignac -merkkistä kuohuvaa kului noin 24.000 euron edestä. Silminnäkijöiden mukaan Snoop itse ei kuitenkaan juonut lainkaan alkoholia.