Viihdelehti Staralla jo 243 312 lukijaa viikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa ja mobiilipalveluna julkaistava viihdelehti Stara rikkoi viime viikolla aikaisemmat ennätyksensä ja vahvisti paikkaansa Suomen suurimpana verkossa julkaistavana viihdelehtenä. TNS Gallupin TNS Metrix -mittauksen mukaan julkaisulla oli verkossa viikolla 26/2010 yhteensä 243.312 eri lukijaa. Sivulatauksia oli viikossa yli miljoona.

– Kesä on yleensä verkkojulkaisuille rauhallista aikaa, mutta Stara on hionut tuotantokoneistoaan teräkuntoon ja kesäfestareilta saadaan nyt aikaisempaa enemmän ja aikaisempaa mielenkiintoisempaa materiaalia. Tämä näkyy nyt myös kävijämäärissä. Samalla olemme panostaneet voimakkaasti esimerkiksi kokonaan uusittuun nettitv-osioomme, Staran päätoimittaja Jocka Träskbäck kommentoi lukijaennätystä.

Stara juhlii ennätystään lauantaina 17. heinäkuuta Tampereella, kun Tammerfest-kaupunkifestivaalin Bilepuistossa järjestetään Saha Beach Party Powered By Stara -tapahtuma. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös suosittu hiphop-klubi Club Deluxe sekä näyttävä Ankkaralli, jossa Tammerkoskeen pudotetaan noin 4.000 kumiankkaa kisailemaan nopeudesta.