Vuoden nettivitsi? Teinitähti huijattiin kiertueelle Pohjois-Koreaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

16-vuotias amerikkalainen poptähti Justin Bieber on ollut viime aikoina otsikoissa suursuosionsa lisäksi myös siksi, että monet muut tähdet ovat luulleet häntä lauluäänen perusteella tytöksi. Nyt hän on joutunut nettivitsin kohteeksi.

Justin Bieber järjesti kiertuesivullaan faneilleen äänestyksen, jossa fanit saivat kertoa mielipiteensä maasta, jonne hänen tulisi suunnata seuraavaksi kiertueelle. Maita ei ollut mitenkään rajoitettu, ja 4 Chan -nettipalvelun käyttäjät päättivät yhdessä tuumin toteuttaa pienen källin laulajalle äänestämällä Pohjois-Koreaa.

Nyt äänestys on loppunut, ja voitokkain maa on Pohjois-Korea. Sitä äänestettiin peräti puoli miljoonaa kertaa. Maan kansalaiset eivät edes saa käyttää internetiä, joten äänivyöry on tullut muista maista. Toiseksi sijoittui Israel. Vielä ei ole tietoa aikooko Justin pitää lupauksensa ja lähteä kiertueelle.