Vakoojakaunottaren rajut topless-kuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä maailmalla on kohuttu kovasti venäläisvakoojien olemassaolosta ja heidän määrästään. Kohu sai aikaan kiinni jäänyt Anna Chapman, jonka viranomaiset väittävät olleen venäläinen vakooja.

Anna Chapmanin väitetään hurmanneen miehiä saadakseen heiltä arvokkaita tietoja sotilastiedustelua varten. Viihdelehtiä aihe ei ole juurikaan kiinnostanut ennen kuin nyt. Anna Chapmanin rohkeita nakukuvia on nimittäin nyt löydetty internetin kätköistä. Kuvissa hänet nähdään muiden muassa yläosattomissa sängyllä ja ketju nänneissään roikkuen. Katso kuvat tästä.

Kuvissa nähdään myös Annan kohteena väitteiden mukaan ollut aviomies, jolta ei ilmeisesti herunutkaan kovin arvokasta tiedustelutietoa. Miehen sijaan Chapman onkin nyt erityisen paljon otsikoissa. Hän on muiden muassa ilmoittanut harrastaneensa miehensä kanssa seksiä lentokoneessa.