Yllätyskäänne: Cheryl Cole sairastui tappavaan tautiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka maailman seksikkäimmäksi naiseksi useaan kertaan äänestetty laulaja Cheryl Cole menetti yllättäen tajuntansa kesken valokuvaussession. Tuolloin lääkäri totesi syynä olleen vatsaflunssan ja uupumuksen. Nyt tarkemmat tutkimukset ovat osoittaneet aivan muuta.

Tänään brittilehdet ovat kertoneet, että 27-vuotias Cheryl Cole on sairastunut vatsataudin sijaan malariaan, joka on hoitamattomana tappava tauti. Uuden diagnoosin johdosta poptähti kiidätettiin myös sairaalaan, jossa hän on edelleen hoidettavana. Tähden tiedottaja vahvisti tiedot sairastumisesta oikeiksi, The Sun -lehti uutisoi.

Sairastumisen johdosta Cheryl Cole on nyt joutunut peruuttamaan kaikki tulevat esiintymisensä ja muut työnsä. Poptähti sairastui ilmeisesti Tansaniassa, jossa hän oli pari viikkoa sitten lomailemassa yhdessä miesystävänsä kanssa. Sairaalaan hänet kiidätettiin jo pari päivää sitten.