Frankie Sandfordin nolo asumoka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa parhaillaan suurta suosiota nauttivan The Saturdays -yhtyeen kaunottaret nähdään yleensä esiintymislavoilla varsin niukoissa asuissa, kun näyttävän viisikon tyyliin kuuluu myös paljaan pinnan esitteleminen.

Yhtyeen jäsen Frankie Sandford on nyt noussut otsikoihin, kun hänen asuvalintansa tuli vahingossa paljastaneksi poptähden rinnan hänen autoillessaan paparazzilauman ohi. Katso kuvat tästä. Kyseessä ei ollut Frankien ensimmäinen vilauttelu, sillä tammikuussa hän paljasti niin ikään rintansa nimikirjoituksia jakaessaan.

21-vuotias Francesca ”Frankie” Sandford tuli alunperin tunnetuksi S Club 8 -yhtyeen riveistä, mutta yhtyeen hajottua vuonna 2005 hän jatkoi musiikkiuraansa. Kolmen vuoden sooloilun jälkeen hänet kiinnitettiin vuonna 2008 The Saturdays -yhtyeeseen, joka muodostuu viidestä naisesta. Bändi on saavuttanut Britanniassa suuren suosion ja sillä on ollut jo kuusi Top 10 -hittiä ja kaksi Top 10 -albumia. Bändin esikoislevy Chasing Lights on myynyt platinaa.