George Michael pidätettiin – törmäsi autolla päin taloa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla WHAM! -yhtyeen toisena puoliskona tunnetuksi tullut poptähti George Michael on jälleen pidätetty. Tällä kertaa kyse ei ollut kuitenkaan puistoseksistä, vaan auto-onnettomuudesta, joka ei ollut lainkaan tähden ensimmäinen.

Sunnuntaina iltapäivällä hieman ennen neljää George Michael ajoi autollaan päin tien vieressä ollutta asuintaloa Pohjois-Lontoossa. Poliisi tiedotti tänään, että poptähti pidätettiin paikan päältä. Silminnäkijöiden mukaan auton kuljettaja ei vaikuttanut olevan ajokunnossa, mutta poliisi ei ole vielä ilmoittanut virallisesti kuskin henkilöllisyyttä.

Poptähti vapautettiin putkasta takuita vastaan odottamaan elokuun puolivälissä alkavaa oikeudenkäyntiä. George Michaelilla on ollut lain kanssa runsaasti ongelmia viime vuosina ja hänet on aiemmin myös tuomittu rattijuopumuksesta huumeidenkäytön seurauksena.