Teinipopparin kampaamolasku 24.000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu teinipoppari Miley Cyrus on ollut viime viikkoina otsikoissa lähinnä paljastavien kuviensa merkeissä, kun nuori tähti on yrittänyt vakuuttaa että ei yritä ”näyttää lutkalta” paljastavista vaatteista huolimatta. Nyt näyttelijä-laulaja on sijoittanut varoja ulkonäköönsä.

17-vuotias Miley Cyrus käväisi nimittäin kampaajalla uudistamassa hiustyyliään ja hankkimassa uuden hiustenpidennyksen. Lasku visiitistä oli huima, sillä Miley maksoi nimittäin kampaajakäynnistään uskomattomat 24.000 dollaria, eli yli 20.000 euroa, In Touch -lehti kertoo.

Hinnan taustalla oli se, että hiukset lennätettiin hänelle Italiasta saakka ja kampaaja-stylisti Kristina Barricelli kutsuttiin puolestaan paikalle New Yorkista. Sisäpiiriläinen perusteli hintaa sillä, että Miley halusi hankkia vain parasta ja että lisättävät hiukset olisivat täsmälleen samanlaisia kuin hänen omat hiuksensa.