MoonTV tallensi Helsinki Priden kaasuiskun tekijät

Viihdeuutiset · Stara.fi

MoonTV:n kuvausryhmä tallensi Helsingissä lauantaina Helsinki Pride -kulkueeseen tehdyn kaasuiskun. Videolla näkyy iskun tapahtumahetkellä seitsemän juoksevaa, noin 18 – 25 vuotiasta miestä, joista ainakin kaksi suihkuttaa juostessaan jotakin sivullisia päin.

Video hyökkäyksestä julkaistaan tiistaina 6. heinäkuuta osana MoonTV:n Helsinki Pride 2010 -spesiaalijaksoa, mutta alle 20 sekunnin video itse hyökkäyksen ajankohdasta julkaistaan myös ladattavana ja levitettävänä HD-versiona. Sivustolla on lisäksi kuvakaappauksia videosta, joissa naamioituneet miehet esiintyvät. Katso kuvat tästä.

MoonTV tuomitsee omalta osaltaan jyrkästi moisen hölmöilyn ja toivoo tekijöiden jäävän pian kiinni. Nettitelevisio on toimittanut kaiken kuvamateriaalinsa myös poliisille.