Solange Knowles sai hermoromahduksen studiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beyonce Knowlesin pikkusisko Solange Knowles on tehnyt musiikkiuraa jo muutaman vuoden ajan. Suuria hittejä ei ole uralle siunaantunut, mutta radiosoittoa on silti tullut. Taannoin ura kuitenkin kariuitui, kun Solange sai potkut levy-yhtiöstään.

Siskonsa tavoin r&b-musiikkia esittävä laulaja ei ollut enää levy-yhtiön makuun, koska hänen tuorein albuminsa Sol-Angel And The Hadley St. Dreams ei yltänyt odotettuihin myyntilukuihin. Elokuussa julkaistua levyä on myyty yhteensä vain 138.000 kappaletta. Nyt Solange on kuitenkin työstänyt jo uuden levyn, mutta sen tekeminen ei sujunu aivan kivuttomasti.

– Mukana oli ehdottomasti hieman hermoromahdusta. Menetin kirjaimellisesti järkeni tätä levyä tehdessäni. Heräsimme aamuisin ja teimme vain musiikkia koko päivän. Poistuimme studiosta ehkä kolme kertaa kuukauden aikana. Sain paniikkikohtauksia ja uhrauduin levylle täysin, Solange Knowles kertoi Vibe.com -julkaisulle.

Sisaruksilla on yhteinen manageri, heidän isänsä Mathew Knowles. Isä ei kuitenkaan ainakaan vielä saanut nuoremman suojattinsa uraa nousuun kovista ennakko-odotuksista huolimatta.