Cheryl Cole hengenvaarassa – suoraan teho-osastolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka maailman seksikkäimmäksi naiseksi useaan kertaan äänestetty laulaja Cheryl Cole menetti yllättäen tajuntansa kesken valokuvaussession. Tuolloin lääkäri totesi syynä olleen vatsaflunssan ja uupumuksen. Eilen kuitenkin kerrottiin, että Cheryl oli sairastunut hegenvaaralliseen malariaan.

Brittilehdet kertoivat, että 27-vuotias Cheryl Cole on sairastunut vatsataudin sijaan malariaan, joka on hoitamattomana tappava tauti. Uuden diagnoosin johdosta poptähti kiidätettiin Lontoossa sijaitsevaan Cromwellin sairaalaan, jossa hän on edelleen hoidettavana. Tähden tiedottaja vahvisti tiedot sairastumisesta oikeiksi, The Sun -lehti uutisoi.

Tänään Daily Mirror on saanut tapauksesta tarkempia tietoja, joiden mukaan Cheryl Cole oli sairaalaan tuotaessa niin huonossa kunnossa, että hänet kiidätettiin suoraan trooppisiin sairauksiin erikoistuneelle teho-osastolle saamaan hoitoa.

Sairastumisen johdosta Cheryl Cole on nyt joutunut peruuttamaan kaikki tulevat esiintymisensä ja muut työnsä. Poptähti sairastui ilmeisesti Tansaniassa, jossa hän oli pari viikkoa sitten lomailemassa yhdessä miesystävänsä kanssa. Sairaalaan hänet kiidätettiin jo pari päivää sitten.