Popkaunotar Una Healy paljasti rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimiesten mukaan maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukeutuva brittiläinen poptähti Una Healy on nyt noussut ensimmäistä kertaa otsikoihin ympäri maailmaa. Syynä on tuttuun tapaan hänen nakukuvansa.

Una bongattiin nimittäin lomailemassa estottomasti rinnat paljaana, eli hän sai ylävartaloonsa rajatonta rusketusta miehensä kanssa harrastamiensa vesileikkien tiimellyksessä. Katso kuvat tästä.

28-vuotias irlantilaissyntyinen Una Healy tunnetaan Britanniassa parhaiten The Saturdays -yhtyeen jäsenenä, vaikka hän on yhtyeensä ainoa ulkomainen jäsen. 13-vuotiaasta saakka musisoinut ex-kitaristi soitti useissa bändeissä ja teki Irlannissa myös menestynyttä soolouraa ennen pestiään The Saturdays -yhtyeeseen vuonna 2007. Vuonna 2010 hänet rankattiin Brittilehden maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 19. Una seurustelee rugby-tähti Ben Fodenin kanssa ja pariskunnalla on kaksi koiraa.