Peaches Geldof on esitellyt rintojaan ennenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka rocktähti Bob Geldofin julkkistytär Peaches Geldof poseerasi verkossa julkaistuissa valokuvissa alastomana. Peachesin narkomaaniystävän julkaisemat kuvat toivat lopulta neitokaiselle potkut alusvaateyhtiön mallityöstä.

Ultimo-alusvaatemerkin mallina jo pidemmän aikaa toimineen räväkän julkkisneitokaisen alastokuvat olivat yhtiölle liikaa, ja yhtiö irtisanoi sopimuksen Peachesin kanssa. Alastonkuvat päätyivät julkisuuteen, kun Ben-niminen narkkari julkaisi kuvat verkossa. Miehen mukaan Peaches olisi käyttänyt ennen kuvien ottamista heroiinia ja sen jälkeen harrastanut hänen kanssaan seksiä. Geldofin edustajat kiistivät väitteet.

21-vuotias Peaches Geldof on toki nakuillut ennenkin, eli alastonkuvat eivät tulleet sittenkään kovin suurena yllätyksenä. Varsinkin rintavarustustaan rocktytär on nimittäin esitellyt jo lukuisia kertoja aiemminkin. Nyt näistä kuvista on tehty kooste amerikkalaisen viihdelehden sivuille. Katso kuvat tästä.