Raivokohtauksen äänite oli liikaa: Mel Gibson sai potkut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä viihdemaailmassa on kohuttu Hollywood-tähti Mel Gibsonin touhuja ex-tyttöystävänsä Oksana Grigorievan kanssa. Oksana väittää Melin lyöneen häneltä hampaat sisään, ja neitokaisen tallentamilla ääninauhoilla Gibsonin tunnustaa teon.

Poliisi otti tapauksen tutkittavakseen maanantaina, ja tutkinnan päätodiste on kyseinen nauhoite. Tänään osia nauhoitteesta vuoti julkisuuteen ja lukuisille viihdesivustoille. Kuuntele tästä. Gibsonia edustava manageritoimisto on tähän saakka seissyt suojattinsa takana, mutta nauhan vuotaminen julkisuuteen oli heille liikaa. Näyttelijää jo 30 vuoden ajan edustanut William Morris Endeavor -yhtiö on nimittäin antanut Gibsonille potkut, The Hollywood Reporter uutisoi tänään.

Oksanan salaa äänittämällä nauhalla Gibson toteaa tyttöystävän ansainneen kaksi nyrkiniskua kasvoihinsa, vaikka samaan aikaan vaimon sylissä oli pariskunnan kahdeksankuukautinen tytär Lucia. Pahoinpitely tapahtui Gibsonin Malibussa sijaitsevassa asunnossa jo tammikuussa, mutta se tuli julki vasta viime viikolla.