Tammerkosken Sillalla saavutti yleisötavoitteensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Tampereella päättynyt Tammerkosken sillalla -festivaali saavutti yleisötavoitteensa. Keskustorin juhlateltassa vieraili yhteensä 29.000 asiakasta ja koko festivaalialueella tapahtuman aikana noin 63.000 ihmistä.

Tapahtumassa järjestetyistä ilmaistapahtumista suosituimpia olivat Antti Tuiskun nuorisokonsertti, jota oli seuraamassa 1.200 katsojaa ja Marita Taavitsaisen iskelmäkonsertti yli tuhannen hengen yleisömäärällään. Suuren suosion saivat myös Aarne Alligaattorin ja Kengurumeiningin lastenkonsertit sekä senioripäivän tilaisuudet. Tammerkosken sillalla -tapahtumassa järjestettyihin neljään yhteislaulutilaisuuteen osallistui yli 2.500 innokasta laulajaa.

Juhlateltan illat saivat aikaisempien vuosien tapaan juhlaväen liikkeelle. Tänä vuonna iltakonserteissa oli yhteensä noin 11.500 asiakasta. Loppuunmyytyjä iltatilaisuuksia olivat Eppu Normaalin, Yön sekä Menneisyyden vankien ja Kaija Koon keikat. Ensi vuonna Tammerkosken sillalla -tapahtuma järjestetään 1.-9. heinäkuuta 2011.