Jymy-yllätys: Oscar-voittajien salahäät!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu latinokaunotar Penelope Cruz ja hänen pitkäaikainen miesystävänsä Javier Bardem ovat lehtitietojen mukaan avioituneet. People-lehden mukaan näyttelijäpariskunta marssi alttarille kaikessa hiljaisuudessa aiemmin tässä kuussa Bahamalla.

Lehden saamien tietojen mukaan 36-vuotias Penelope Cruz ja 41-vuotias Javier Bardem avioituivat Bahamalla järjestetystä pienessä seremoniassa, jonne oli kutsuttu vain pariskunnan lähimmät ystävät ja sukulaiset. Juhlapaikkana sai kunnian toimia julkkisparin ystävän koti. Penelopen hääpuku oli ystävänsä John Gallianon käsialaa.

Näyttelijäpariskunta alkoi seurustella vuonna 2007, mutta onnistui pitää seurustelun salassa vuosikaudet. Kumpikaan ei ole suostunut lainkaan kommentoimaan suhdettaan, eivätkä he siten vahvistaneet tai kiistäneet myöskään taannoisia kihlausväitteitä. Penelope on kuitenkin julkisesti ylistänyt Oscar-voittaja Bardemia ystäväkseen ja maailman parhaaksi näyttelijäksi.

Javier Bardem voitti parhaan miessivuosan Oscarin vuonna 2007 elokuvasta Menetetty maa ja Penelope Cruz parhaan naissivuosan Oscarin vuonna 2008 elokuvasta Vicky Christina Barcelona, jossa myös Bardem nähtiin merkittävässä osassa. Pariskunta tapasi vuonna 1992, jolloin molemmat olivat mukana Jamon Jamon -elokuvassa.