Iga Wyrwalilla 34F-kokoinen varustus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian glamour-mallien rivit tiivistyvät vuosi vuodelta, kun uusia tulokkaita tulee alalle. Yksi heistä on vielä Suomessa varsin tuntematon puolalaissyntyinen Iga Wyrwal, joka käyttää myös nimeä Eva Wyrwal.

21-vuotias vaalea kaunotar on ehtinyt urallaan poseerata jo muiden muassa maailmankuulussa Playboy-lehdessä sekä useissa muissa lehdissä. Kolmossivun tyttönä hän on koristanut muiden muassa Daily Star -lehden sivuja. Nyt Iga poseeraa jälleen näyttävissä kuvissa tällä kertaa mustaan iltapukuun sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

Ewa Wyrwal muutti Puolasta Britanniaan vuonna 2006, minkä jälkeen hänellä on ollut kovasti vientiä glamour-mallina sekä alastonmallina. Huhtikuussa 2008 hänet äänestettiin Britanniassa Nuts-lehden äänestyksessä ”Vuoden seksikkäimmäksi tulokkaaksi” ja kuukautta myöhemmin ”Vuoden seksikkäimmäksi naiseksi yläosattomissa”.