Tammerkoskeen pudotettiin 4 000 kumiankkaa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Tampereella juhlittiin vauhdikkaasti Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest. Tällä kertaa tapahtumassa nähtiin popin, rockin ja räimeen lisäksi myös hieman toisenlaisia spektaakkeleita esiintymislavojen ulkopuolella.

Yksi juhlakansaa kovasti kiinnostaneista tapahtumista oli lauantaina Tammerfestin Bilepuistossa järjestetty Ankkaralli, joka on viimein tuotu maailmalta Suomeen. Tapahtumassa Tammerkoskeen pudotettiin peräti 4.000 pientä keltaista kumiankkaa, jotka kisailivat nopeudesta kohti alajuoksulla sijainnutta kilpailun maalia. Katso video Ankkarallista tästä.

Vikkelimmät kumiankkat lunastivat palkintoja, jotka tapahtumaan ovat lahjoittaneet useat pirkanmaalaiset yritykset. Numeroituja ankkoja oli myyty etukäteen ihmisille, eli mukana oli myös ripaus jännitystä.