Conan O’Brien löysi uudesta iPhonesta ”suunnitteluvirheen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu televisiotähti Conan O’Brien on pitänyt helmikuusta saakka pakkolomaa televisioruuduista NBC-kanavalta lähtönsä takia. Parhaillaan hän kuitenkin rakentelee jo uutta studiotaan TBS-kaapelikanavalla marraskuussa käynnistyvää ohjelmaansa varten.

Karenssiaikanaan Conan O’Brien on kiertänyt aktiivisesti Yhdysvaltoja vietyään show’nsa teattereiden lavoille ja loppuunmyytyihin saleihin. Samalla hän on kirjoittanut kuulumisiaan aktiivisesti Twitter-blogiinsa. Viime viikolla Conan ilmoitti löytäneensä merkittävän suunnitteluvirheen Applen iPhone-puhelimesta.

– Löysin valtavan suunnitteluvirheen uudesta iPhonestani. Ihmiset suuttuvat, kun minä puhun siihen hautajaisten aikana, Conan O’Brien vitsaili.

Muutama päivä sitten Conan julkaisi mikroblogissaan myös kuvan, jossa hän makoilee ilmeisesti tulevan studionsa rakennustyömaalla. Katso kuva tästä.

Conan O'Brien iPhone