Cheek videohaastattelu, osa 2

StaraTV Viihde · Stara.fi

Kotimaisen hiphop-musiikin suurimpiin tähtiin lukeutuva Cheek esiintyi viime viikolla Tammerfesteillä. Viihdelehti Stara kutsui suosikkiartistin haastatteluun ja veneilemään aivan festarialueen tuntumaan.

Ahkerasti keikkaileva Cheek kertoo haastattelussa festari- ja klubikeikkojensa eroista ja kertoo millaisella karavaanilla kiertueväki nykyisin siirtyy paikasta toiseen, kun mukana on aikaisemmasta poiketen myös livebändi. Lisäksi Cheek kertoo syksyllä julkaistavan uuden albuminsa tuotannosta. Tämä on toinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.

Viime viikolla Tampereella juhlittiin Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest, jonka tiimellyksessä festarilavoille nousi suuri joukko maamme eturivin tähtiä. Tammerfestissä vieraili tänä vuonna noin 80.000 kävijää. Festivaalivieraille tarjottiin ohjelmaa yli 20 tapahtumapaikassa liki 200 artistin ohjelmakattauksella. Suurin osa pääareenakeikoista sekä osa klubi- ja risteilykeikoista oli loppuunmyyty.