Keikkaraportti: Pinkin keikan tunnelmat upeine kuvineen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin supertähti Pink käväisi viime keskiviikkona jälleen konsertoimassa Suomessa. Helsingin Kaisaniemen puistoon kerääntyi konserttia katsomaan lähes 18.000 katsojaa, joten tunnelma oli jo ennen keikkaa käsinkosketeltava. Lisäjännitystä toi muutamaa päivää aiemmin tapahtunut loukkaantuminen.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogin toimitustiimi oli myös paikalla. Kyseisestä blogista löytyykin nyt kattava keikkaraportti, joka luotsaa keikan läpi ja valottaa jättikonsertin upeita tunnelmia. Mukana on myös runsaasti upeaa kuvallista antia keikalta ja lisäksi esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne Pink saapui yksityiskoneellaan. Katso juttu kuvineen tästä.

Chaos Tube tapasi Pinkin pikaisella Suomen vierailulla myös supertähden taustalla soittavan yhtyeen jäseniä. Tämä behind-the-scenes -tyylinen erikoishaastattelu nähdään myös Staran puolella lähipäivinä.