Supertähti Staralle: ”Minun oli uhrattava itseni julkisuudelle!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla yksi maailman menestyneimpiä sooloartisteja oli Kim Wilde, jonka hittikappaleista on sittemmin muodostunut todellisia klassikoita. Äskettäin supertähti käväisi esiintymässä Suomessa MiljoonaRockissa, ja viihdelehti Stara tapasi Wilden haastattelun merkeissä.

Wilde kertoi haastattelussa olevansa kiitollinen joka päivä siitä, että saa tehdä rakastamaansa työtä perheensä tukemana. Kuitenkaan uhrauksiltakaan ei ole vältytty. Hän toteaa elämäntyylinsä olevan stressaavaa, mutta pitää tietää miten elämässä pelataan.

– Jo alussa huomasin, että jos aion olla kansainvälinen artisti, niin minun oli uhrattava itseni julkisuudelle ja aluksi se pelotti minua. Minun oli myytävä elämäni lehdistölle. Tiesin kuitenkin miten homma toimii ja halusin elää hyvää elämää, siten, ettei jokaista pennosta tarvitse laskea, Kim paljasti Staralle.

Lue Kim Wilden koko haastattelu tästä.