Kendall Jenner bikinikuvistaan: ”Isä oli huolissaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkissiskosten sisarpuoli, 14-vuotias Kendall Jenner, on saanut Yhdysvalloissa aikaan kiivaan keskustelun teinityttöjen seksikkäistä poseerauksista. Nyt nuori kaunotar on itsekin kommentoinut kuvista aiheutunutta kohua.

Monet ovat julkisesti kritisoineet nuoren tytön bikinikuvia, mutta todellisuudessa kuvissa ei näy mitään intiimiä tai muutenkaan kyseenalaista. Myös teinimalli on itse samaa mieltä, ja nyt hän on kertonut lehdessä olevansa tyytyväinen kuviinsa.

– Olen innoissani mallina työskentelemisestä ja rakastan sitä. Koko perheeni on ollut erittäin suurena tukena, vaikka isä oli aluksi hieman huolissaan. Hän tietää että minä olen tarpeeksi vastuuntuntoinen että en tekisi mitään mihin en olisi valmis tai mitä en haluaisi, Kendall kertoi People-lehdelle.