Ukkosmyrsky keskeytti Klamydian keikan: ”Omassa päässä savusi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalainen rockyhtye Klamydia oli eilen torstaina esiintymässä Kotkan meripäivillä, kun massiivinen ukkosmyrsky yllätti sekä bändin että festariyleisön. Lopulta rajuilma äityi niin ärhäkäksi, että keikka jouduttiin keskeyttämään.

– Vettä tuli taivaan täydeltä ja yläkerran kottikärryt kivilasteilla jyrisi, sen jälkeen omassa päässä savusi ja jyrähteli. Olisi mielellään vetänyt täyden setin paikalle tulleelle runsaalle yleisömäärälle, mutta minkäs teet, Klamydian keulahahmo Vesku Jokinen kommentoi tilannetta.

– Onneksi saatiin heitettyä edes kaksi-kolmasosaa keikan biiseistä. Otti silti kovasti päähän omasta ja yleisön puolesta.

Klamydian pääosin kesäfestareita käsittävä 22 keikan kiertue jatkuu vielä elokuun loppusuoralle, tänä viikonloppuna suomirockin kulmakivet esiintyvät Kuopion Kuopiorockissa ja Oulun Qstockissa. Sitten alkaa hyvin ansaittu loma ennen syksyn keikkarupeamaa, uusi albumi on suunitteilla ensi vuoden puolelle.